Websites

Een website die voor je werkt

Ben je op zoek naar een website voor jouw bedrijf? Wij bouwen websites en webshops die jouw bedrijf verder helpen. Een website is meer dan een online visitekaartje. Het is je belangrijkste verkoopkanaal!

De website moet voor je werken: nieuwe contacten opleveren, offerte-aanvragen of directe verkopen in geval van een webshop. Dan kan het maar beter goed zijn.

Wij maken websites en webshops die passen bij jouw bedrijf en doelstelling. Een passend design en goede technische inrichting zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden.

WordPress

We werken graag met WordPress, het meest gebruikte content-management systeem op internet. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Je kunt eenvoudig zelf de inhoud beheren. Pagina’s aanpassen of artikelen toevoegen in een handomdraai.
  • WordPress wordt actief ontwikkelt er er komen steeds nieuwe verbeteringen in die zorgen voor een betere, snellere en veilige website volgens de technische normen.
  • WordPress is SEO vriendelijk. Met de juiste inrichting van je website wordt je makkelijker gevonden in zoekmachines. De juiste structuur en goede SEO teksten zijn natuurlijk ook bepalend. Met behulp van de SEO plugins kun je je site nog SEO vriendelijker maken.

Is de website eenmaal in de live, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Met een maandelijks onderhoudspakket neem ik dat geheel uit handen.

Websites as a Service

Liever geen investering vooraf maar een vast bedrag per maand voor je website? Dat kan! Met ons website-as-a-service concept betaal je dan een vast bedrag per maand.
We bouwen je website naar wens, het wordt technisch onderhouden en de hosting is inbegrepen. We hebben diverse website-as-a-service pakketten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten? Vertel ons over jouw project!